Værdi og tryghed
for generationer

TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. Vi skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger.
Vi er demokratisk ledet, og vores medlemsvalgte repræsentantskab er vores øverste myndighed. Det består af 70 repræsentanter, som vores omkring én million medlemmer vælger på demokratisk vis. Alle forsikringstagere i Tryg i Danmark er medlem af TryghedsGruppen. Vores repræsentanter er også selv medlemmer.
TrygFonden varetager vores almennyttige arbejde. TrygFonden arbejder som en selvstændig, almennyttig enhed, og missionen er at bidrage til, at alle i Danmark kan tage ansvar for egen og andres tryghed. De seneste år har TrygFonden anvendt 550 millioner kroner om året på projekter inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel.

Vi er demokratisk ledet

Som en af Danmarks største medlemsbaserede virksomheder hviler vores lederskab på demokratiske værdier. Det er vores medlemsvalgte repræsentantskab, der sammen med bestyrelsen og direktionen sætter retningen for vores arbejde.

Læs om lederskab og vores organisation

Lær os endnu bedre at kende...

TryghedsGruppen - kort fortalt

TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. Vi skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger. Lær mere om os - helt kort fortalt.

Læs om TG - kort fortalt

Deltag i debatten!

Giv din mening til kende om vores valg og dit medlemskab af TryghedsGruppen.

Debatten

Tryg-familien på sociale medier

Vi benytter cookies på dette web site. Vi gemmer ingen personlige data. Læs mere.
Accepter cookies