Dit medlemskab af TryghedsGruppen

Er du medlem af TryghedsGruppen? Så er du en del af et af Danmarks største medlemsbaserede selskaber. Og det giver dig en række fordele.

Som forsikringstager i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen. Det betyder, at du ikke bare har en forsikring - du er en del af noget større.
Som medlem er du bl.a. med til at støtte TrygFonden, der hvert år står bag mere end 700 tryghedsskabende projekter over hele landet, heriblandt TrygFonden Kystlivredning og TrygFonden Hjertestarter.
Som medlem kan du også få udbetalt medlemsbonus, og du har mulighed for at få indflydelse på vores beslutninger ved at stille op og stemme ved vores valg til repræsentantskabet. Læs meget mere om dit medlemskab af TryghedsGruppen, og hvad du har af muligheder, nedenfor.

Leg med og bliv klogere på vores indsatser for en tryggere fremtid

Kan du huske flip-flapperen, der kunne spå om fremtiden?

Leg med og bliv klogere på, hvad TryghedsGruppen og TrygFonden gjorde i 2018 for at skabe en tryggere fremtid.

Leg med

Børn giver tryghed videre

Mød Alma, Noah og tre andre børn, der er taget på hospitalet med deres krammebamser for at overraske voksne, der skal opereres. Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen og en del af Tryg-familien. Derfor er du med til at støtte TrygFondens arbejde bl.a. med at give krammebamser til børn på hospitaler og specialklinikker i Danmark.

Dit medlemskab - læs om hvad det indeholder