Bonus-forudsætninger

Kontakt mig

Har du spørgsmål til TryghedsGruppens kommunikationschef?

Michael Carlsen 29 49 46 85

Hvis du er forsikringstager hos Tryg og har bopæl eller fast hjemsted i Danmark, er du medlem af TryghedsGruppen. Medlemmer af TryghedsGruppen har mulighed for at få udbetalt bonus.

Som medlem af TryghedsGruppen kan du få udbetalt bonus. For at få udbetalt bonus skal du være opmærksom på følgende: 

Du skal være forsikringstager i Tryg. Hvis du er forsikringstager i Tryg og har fast bopæl eller hjemsted i Danmark, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, og så har du som udgangspunkt mulighed for at få udbetalt bonus. Vær opmærksom på, at du kun har mulighed for at få udbetalt bonus, hvis dit navn står noteret som ’forsikringstager’ på din forsikringspolice.

Du skal være forsikringstager ved årsskiftet og på beslutningstidspunktet for bonusudbetalingen. For at modtage bonus skal du være registreret som forsikringstager hos Tryg ved årsskiftet den 31. december, da din bonusudbetaling udregnes på baggrund af din indbetalte forsikringspræmie for 2017. Har du fx forsikringer i Tryg fra 1. juli og resten af året, vil din bonus blive beregnet ud fra prisen på dine forsikringer i de seks måneder. For at modtage bonus i 2018, skal du ligeledes være forsikringstager den 13. marts 2018, hvor TryghedsGruppens repræsentantskab besluttede, at der skal udbetales bonus og fastlagde niveauet på 8 %. Læs mere om beslutningen her.

Dit bonusbeløb skal ligge over minimumsgrænsen for udbetaling. Din indbetalte forsikringspræmie i Tryg skal være på et niveau, så den bonus, du er berettiget til, ligger over minimumsgrænsen for udbetalinger. Denne grænse er 75 kr. (før skat). Hvis din bonus ligger under minimumsgrænsen, vil beløbet ikke blive udbetalt. Dette skyldes blandt andet, at administrationsomkostningerne for udbetalingen af 75 kr. overstiger bonusbeløbet.

Læs mere om medlemsbonus