valg
Stem til valget i Region Hovedstaden

Spørgsmål og svar om Trøstebonus

Kontakt os

Har du spørgsmål til Trøstebonus, som du ikke har fået besvaret?

45 26 08 26

Hvordan bruger I mit billede? Og skal jeg betale skat af trøstebonus? Nedenfor kan du får svar på dine spørgsmål om TryghedsGruppens Trøstebonus.


Spørgsmål og svar om Trøstebonus

 • Hvilket beløb består en trøstebonus af?

  En trøstebonus er på 540 kr. Det er det gennemsnitlige beløb, som vores private medlemmer har fået udbetalt i bonus i 2019.

  Bonussen er skattepligtig ligesom en almindelig bonus fra TryghedsGruppen. Du skal dog ikke selv foretage dig noget, da TryghedsGruppen indberetter beløbet for dig til SKAT.

 • Kan trøstebonussen få indvirkning på mine offentlige ydelser?

  Ja, trøstebonusudbetalingen på 540 kroner kan påvirke offentlige ydelser, herunder fx pension, da trøstebonusbeløbet ifølge skattereglerne er en skattepligtig personlig indkomst. Det er individuelt, om du påvirkes, men du kan med fordel tage kontakt til Udbetaling Danmark, din kommune eller din a-kasse for at få det afklaret. 

  Du har mulighed for at fraskrive dig din trøstebonus ved at kontakte TryghedsGruppen.

 • Skal der betales skat af trøstebonussen?

  Ja. Trøstebonussen på 540 kroner er ifølge skattereglerne en skattepligtig personlig indkomst.

 • Bruger I mit billede andre steder end på trøstebonus.dk?

  Nej. Dit billede er udelukkende blevet brugt på trøstebonus.dk, hvor det efter 1. november 2019 ikke længere er tilgængeligt. Alle billeder bliver slettet, når præmierne er udbetalt.

 • Hvor lang tid opbevarer I mit billede?

  Vinderne bliver fundet i uge 44. Herefter bliver alle uploadede billeder slettet. Det sker når præmierne er udbetalt.

 • Hvorfor står der i min årsopgørelse, at jeg har været ansat i TryghedsGruppen?

  Når du modtager trøstebonus fra TryghedsGruppen, skal du betale skat af beløbet. Vi har indberettet beløbet til SKAT, så du ikke selv skal gøre noget. I din årsopgørelse vil din trøstebonus stå angivet som B-indkomst og TryghedsGruppen som arbejdsgiver. Det er den måde, SKAT registrerer vores trøstebonus på.

 • Hvad bruger I mine oplysninger til?
  Når du giver os dine oplysninger, giver du samtidig samtykke til, at vi behandler dem. Dine oplysninger bliver alene brugt til at udbetale trøstebonussen og foretage indberetning til SKAT. De bliver slettet, så snart vi i henhold til lovgivningen ikke længere er forpligtet til at opbevare dem. Du kan se mere om dine rettigheder som registreret i vores https://www.tryghedsgruppen.dk/vilkaar/persondatapolitik eller på www.datatilsynet.dk.