valg
Stem til valget i Region Hovedstaden

Generelt
Trøstebonuskampagnen gennemføres af TryghedsGruppen smba, CVR nr. 10430410, Hummeltoftevej 49, 2830 Virum. Henvendelser vedrørende kampagnen kan rettes til TryghedsGruppen på troestebonus@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26.

Når du deltager i kampagnen, accepterer du samtidig disse vilkår, herunder vilkårene for behandling af dine persondata.

Samtykke, upload af billede m.v.
Du skal være fyldt 18 år for at uploade dit billede og deltage. 
Når du uploader dit billede og andre oplysninger på trøstebonus.dk, giver du samtykke til, at TryghedsGruppen behandler dine oplysninger, og at dit billede, dit fornavn og din by offentliggøres på trøstebonus.dk indtil kampagnens udløb. Formålet med behandlingen er at kunne gennemføre kampagnen, herunder gennemføre lodtrækning om præmier. 

Dine data bruges ikke til andre formål og fremgår ikke af hjemmesiden efter 1. november 2019. Dine data slettes, så snart TryghedsGruppen har afsluttet kampagnen og uddelt præmierne, herunder foretaget de nødvendige indberetninger.

Hvis du giver samtykke til at modtage nyhedsbreve fra TryghedsGruppen, behandler vi også dine kontaktoplysninger til dette formål, indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte TryghedsGruppen på troestebonus@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26, hvorefter dine data vil blive slettet og ikke længere være tilgængelige.

Som registreret har du en række yderligere rettigheder, bl.a. ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig, at få urigtige oplysninger rettet, og ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere om dine rettigheder på datatilsynet.dk. Hvis du vil udnytte dine rettigheder, skal du henvende dig til TryghedsGruppen. Vores kontaktdata kan du se ovenfor. 

Du må kun uploade billede og oplysninger om dig selv, og du må kun uploade ét billede. TryghedsGruppen forbeholder sig ret til at slette billeder, som TryghedsGruppen ikke mener er egnede til at indgå i kampagnen eller ikke overholder betingelserne. Du vil desuden kunne blive kontaktet af TryghedsGruppen, fx hvis du vinder en præmie, eller der er behov for at kontrollere overholdelse af vilkårene for at deltage i kampagnen.  

Hvis du uploader dit billede som medlem, skal du være medlem af TryghedsGruppen, dvs. du skal være forsikringstager i Tryg Forsikring A/S og have bopæl i Danmark.
TryghedsGruppen forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra kampagnen ved mistanke om snyd. TryghedsGruppen forbeholder sig retten til at ændre i kampagnens betingelser samt at stoppe kampagnen uden varsel, såfremt det af konkrete eller juridiske grunde bliver nødvendigt. Ethvert tvivlstilfælde relateret til kampagnen afgøres af TryghedsGruppen.

Lodtrækning om trøstebonus
Hvis du synes, at du ligner et af medlemmerne på trøstebonus.dk og ikke selv er medlem af TryghedsGruppen, kan du uploade dit billede senest 27. oktober 2019 og deltage i lodtrækningen om en trøstebonus. 

Hvis TryghedsGruppen mener, at et medlem har en dobbeltgænger blandt de uploadede billeder, så deltager dobbeltgængeren i en lodtrækning om en trøstebonus. Der uddeles i alt 100 trøstebonusser. Lodtrækningen sker i uge 44, og vinderne får direkte besked via e-mail.

En trøstebonus udgør kr. 540 og er skattepligtig ligesom en almindelig bonus fra TryghedsGruppen. TryghedsGruppen indberetter til SKAT, og udbetaling af trøstebonus kræver derfor, at TryghedsGruppen kan kontakte vinderne og få de nødvendige data til brug for indberetningen.

Hvis en vinder ikke kan kontaktes inden for 14 kalenderdage fra lodtrækningstidspunktet, fx hvis e-mailen ikke besvares, er TryghedsGruppen berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.
Ansatte i TryghedsGruppen og Tryg Forsikring A/S og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 

Lodtrækning om iPads
Medlemmer af TryghedsGruppen, som har uploadet deres billede senest den 27. oktober 2019, deltager i lodtrækningen om en iPad til en værdi af kr. 2.999. Der udloddes i alt 4 iPads, og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

TryghedsGruppen finder vinderen blandt alle uploadede billeder ved en lodtrækning, der foretages i uge 44. Vinderen får direkte besked via e-mail.
Hvis en vinder ikke kan kontaktes inden for 14 kalenderdage fra lodtrækningstidspunktet, fx hvis e-mailen ikke besvares, er TryghedsGruppen berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.

TryghedsGruppen sender præmien til vinderen med almindelig post og betaler spilafgift i henhold til spilafgiftsloven. Hvis TryghedsGruppen kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er TryghedsGruppen ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien.
Ansatte i TryghedsGruppen og Tryg Forsikring A/S og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.