Du kan få indflydelse

valg
Nu kan du stille op til valg i Region Nordjylland

Som medlem af TryghedsGruppen kan du få indflydelse på vores beslutninger.

TryghedsGruppens repræsentantskab er vores øverste myndighed – og når vi afholder valg, har du som medlem både mulighed for at stille op og stemme. På den måde kan du være med til at bestemme, hvem der sidder i repræsentantskabet og har indflydelse på bl.a. hvilke projekter TrygFonden skal støtte, og om der skal udbetales medlemsbonus. Her på siden kan du læse om, hvornår og hvordan vi afholder valg, og hvordan du kan afgive din stemme eller få dit navn med på stemmesedlen.

Valget foregår på skift i landets fem regioner, så der i den enkelte region er valg hvert femte år. I 2019 er der valg i Region Nordjylland. Herefter er rækkefølgen Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark og Midtjylland.


Mød vores repræsentanter

TryghedsGruppens øverste myndighed er vores 70 medlemsvalgte repræsentanter. De er bl.a. med til at godkende udbetaling af medlemsbonus og bestemme de overordnede strategier for TryghedsGruppen og TrygFonden.

Mød repræsentanterne

Sådan foregår valg i TryghedsGruppen

Der skal en velsmurt valgmaskine til at køre TryghedsGruppens valg til repræsentantskabet. Kom med ind i maskinrummet.

Få nyheder fra TryghedsGruppen
 og TrygFonden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om TryghedGruppens og TrygFondens aktiviteter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet