Præsentation af dig som kandidat

Medlemmerne skal have god mulighed for at læse om de kandidater, de kan stemme på. Præsentationen er samtidig din kanal til at fortælle, hvad du vil gøre som repræsentant i TryghedsGruppen

Vi tilbyder alle kandidater at blive præsenteret på vores hjemmeside og i en kandidatoversigt, der udsendes til de medlemmer, der modtager fysisk post fra TryghedsGruppen. Det er op til dig, hvad der skal stå i din præsentation. Du skriver selv teksten og medsender de billeder, du gerne vil have, vi sætter på siden.

Du kan få inspiration her.  

Vær opmærksom på, at i flere af felterne i formularen er der en maksimumsgrænse for, hvor mange tegn du må indtaste. Maks. grænsen står angivet over hvert enkelt felt og er inklusiv mellemrum. Hvis du ikke overholder denne grænse, vil der fremgå en rød tekst under feltet, efter indtastningen. 

SKRIV KLART OG FÆNGENDE OM DIG SELV, OG HVORFOR DU STILLER OP – OG BRUG GERNE BILLEDER

OBS. Det ikke muligt at bruge &-tegnet i formularen. Hvis du ønsker at benytte &-tegnet, kan vi rette dette efterfølgende, når vi modtager din korrektur af præsentationen efter jul. 

Formularen til præsentationen finder du nederst på denne side i valgperioden.


Billeder og video:
  • Vi tilbyder, at du kan få taget et portrætfoto, som bliver dit gennemgående billede under valget. Du kan få taget dit portræt på informationsmødet eller ved at kontakte en lokal fotograf. Besøger du en lokal fotograf, dækker TryghedsGruppen dine udgifter op til 2.000 kr. Husk at give din fotograf TryghedsGruppens portrætguide.
  • Du kan vedhæfte op til tre situationsbilleder fra din hverdag i bredformat. Disse kommer til at ligge i din kandidatpræsentation her på hjemmesiden
  • Du kan vise din egen video på din præsentationsside. Få gode råd til, hvordan du optager en video.

Eksempel

Inden du går i gang med at skrive og finde billeder, kan du her se et eksempel på en opsat kandidatpræsentation

Kandidatpræsentation

Sådan stiller du op