Præsentation af dig som kandidat

Medlemmerne skal have god mulighed for at læse om de kandidater, de kan stemme på. Præsentationen er samtidig din kanal til at fortælle, hvad du vil gøre som repræsentant i TryghedsGruppen

Vi tilbyder alle kandidater at blive præsenteret på vores hjemmeside og i en kandidatoversigt, der udsendes til de medlemmer, der modtager fysisk post fra TryghedsGruppen. Det er op til dig, hvad der skal stå i din præsentation. Du skriver selv teksten og medsender de billeder, du gerne vil have, vi sætter på siden.

Du kan få inspiration her.  

Vær opmærksom på, at i flere af felterne i formularen er der en maksimumsgrænse for, hvor mange tegn du må indtaste. Maks. grænsen står angivet over hvert enkelt felt og er inklusiv mellemrum. Hvis du ikke overholder denne grænse, vil der fremgå en rød tekst under feltet, efter indtastningen. 

SKRIV KLART OG FÆNGENDE OM DIG SELV, OG HVORFOR DU STILLER OP – OG BRUG GERNE BILLEDER

OBS. Det ikke muligt at bruge &-tegnet i formularen. Hvis du ønsker at benytte &-tegnet, kan vi rette dette efterfølgende, når vi modtager din korrektur af præsentationen efter jul. 

Formularen til præsentationen finder du nederst på denne side i valgperioden.


Billeder og video:
  • Vi tilbyder, at du kan få taget et portrætfoto, som bliver dit gennemgående billede under valget. Du kan få taget dit portræt på informationsmødet eller ved at kontakte en lokal fotograf. Besøger du en lokal fotograf, dækker TryghedsGruppen dine udgifter op til 2.000 kr. Husk at give din fotograf TryghedsGruppens portrætguide.
  • Du kan vedhæfte op til tre situationsbilleder fra din hverdag i bredformat. Disse kommer til at ligge i din kandidatpræsentation her på hjemmesiden
  • Du kan vise din egen video på din præsentationsside. Få gode råd til, hvordan du optager en video.

Eksempel

Inden du går i gang med at skrive og finde billeder, kan du her se et eksempel på en opsat kandidatpræsentation

Kandidatpræsentation

Om dig
*
*
*
Dag
*
Måned
*
År
*
*
Eks. civil status, børn
*
Dine evt. hjemmesider/sociale profiler
Dine primære interesser i TryghedsGruppen
Angiv max 2 interesser
*
Fire spørgsmål om TryghedsGruppens valg
*
*
Citat

Eks. kort uddrag fra ovenstående tekst, som fortæller, hvad du står for. Citatet vil blive brugt på hjemmesiden og i kandidatoversigten, som sendes ud til medlemmerne i afstemningsperioden. Det er citatet, som de fleste vælgere vil læse, prøv derfor at gøre det klart i citatet, hvorfor de skal stemme på dig – hvad du vil gøre anderledes.
Tænk også gerne over, om dit citat lever op til ikke-testen, fx ”Jeg vil arbejde for mere tryghed i Danmark”. Det er et sympatisk udsagn, men der er næppe nogen, der vil sige ”Jeg vil ikke arbejde for mere Tryghed i Danmark” – og det siger således ikke så meget om, hvorfor man skal stemme på lige netop dig.

*
Situationsbilleder fra din hverdag

Her kan du vedhæfte op til 3 billeder i bredformat - gerne aktive billeder fra din hverdag, hvor du selv er på - og ikke reklamerer for noget

Sådan stiller du op

Har du spørgsmål om valget?