Fakta

Aalborg
Vandløbsbiolog, 35 år

Mine interesser er primært:

  • Ejerskabet af Tryg
  • TryghedsGruppens investeringer

Hvad er valgets vigtigste emne?

At sikre at Tryg forbliver på medlemmernes hænder, og at TrygFonden prioriteres, så vi fortsat kan blive ved med at støtte f.eks. kystlivreddere og hjertestartere. Og den skal styrkes, så vi kan støtte endnu flere gode projekter, så vi kan gøre alle danskernes hverdag mere tryg.

Trygfonden skal styrkes

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

TrygFonden er Danmarks demokratiske fond. Modsat andre fonde, der støtter vigtige projekter, er vi styret af vores medlemsdemokrati i TrygFonden. Jeg stiller op, fordi jeg tror stærkt på vores demokrati, det vi i gamle dage kaldte andelstanken. Jeg er overbevist om, at det er bedre at store selskaber er ejet og styret af folk som dig og mig. Jeg er stolt af at være medlem af TryghedsGruppen og TrygFonden, der skaber så store resultater for alle danskere. Og jeg vil arbejde for, at Trygfonden bliver styrket, så den kommer så mange som muligt til gode.

Om mig

Jeg er uddannet biolog og arbejder med vandløb. Jeg er 35 år og bor sammen med min kæreste og vores to børn i Vaarst. Vi bor i et bofællesskab bygget op om den gamle andelstanke. Det vil sige masser af fællesskab og en stor fælles ansvarsfølelse. Min fritid bruger jeg, udover på foreningsarbejde, på vores høns, kaniner, kat, hund og vores "Vild med (næsten) vilje".Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.