Fakta

Aalborg
Civilingeniør, 33 år

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens Aktiviteter
  • Bonus

Hvad er valgets vigtigste emne?

Fællesskab. I et samfund som vores er det vigtigt, at vi skaber en ramme, hvor der er plads til at vi kan trives, så vi kan koncentrere os om det, der er vigtigt. Et stærkt fællesskab kan rumme alle, gøre os tryggere i hverdagen, så vi kan slippe bekymringerne og være den vi er. TrygFonden understøtter dette fællesskab. Det er derfor, at det er vigtigt, at vi tager stilling til, hvordan vores fællesskab skal se ud i fremtiden og sammen arbejder for, at vi når derhen.

Tryghed er en menneskeret. Jeg vil arbejde for, at du føler dig tryg i dag og sikker i morgen.

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

Alle har brug for at føle sig trygge, for at udvikle sig og trives. Gennem mit frivillige arbejde har jeg lært, at alle mennesker - høj som lav, også har brug for støtte og sikkerhed. I repræsentantskabet vil det være min fornemmeste opgave at være med til at gøre en forskel for både dig og mig. Helt konkret, vil jeg fokusere på projekter og ideer, som gør vores fremtid lysere, og som gør i dag bedre. De helt store bekymringer er i dag indbrud og klima. Jeg vil gerne understøtte de tiltag og projekter, som kan bedre vores hverdag for de bekymringer, som fylder allermest. Jeg vil gerne arbejde i dag, så du kan sove trygt i nat.

Om mig

Mor, landsbybo, husejer, civilingeniør og ansat i Forsvaret, beskriver hvad jeg bruger meget af min tid på. Jeg elsker at lave mad, strikke, og er gin-entusisast. Som tidligere Formand i Ungdommens Røde Kors Aalborg fandt jeg mening i at støtte en social udvikling, hvor der er plads til alle i fællesskabet. Derudover er jeg ejer af et stort hjerte, altid ser det bedste i mennesker, og gør en indsats for at hjælpe hvor jeg kan. At passe på hinanden, vores samfund og verden, er vigtigt for mig.Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.