Fakta

Brønderslev
Erhvervsrådgiver, 46 år

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens Aktiviteter
  • Bonus

Hvad er valgets vigtigste emne?

De 3 vigtigste emner: 1. TryghedsGruppens ejere er medlemmerne, og derfor skal en del af overskuddet anvendes til udbetaling af bonus. 2. Mange af de nuværende donationer til både nationale og regionale projekter i Danmark skal fortsætte til glæde for både dig og mig. 3. Samfundsansvar, hvor der blandt andet skal arbejdes for mindre ulighed i Danmark.

UDBETALING AF BONUS, FORTSAT LIVREDDERE PÅ STRANDENE OG STØTTE TIL PROJEKTER, SOM MINDSKER ULIGHEDEN I DANMARK.

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

Bonusudbetaling: Medlemmerne er ejerne af TryghedsGruppen, og derfor skal en del af overskuddet også fremadrettet anvendes til udbetaling af bomus. Donationer Mange af de nuværende donationer skal fortsætte, så vi eksempelvis også fremadrettet kan skabe tryghed via livreddere på de danske strande og skabe glæde hos børnene ved uddeling af bamser på sygehusene. Samfundsansvar: TryghedsGruppen skal tage del i udvikling af det danske samfund, hvor en af de største udfordringer vi står overfor er stigende ulighed. Lokale projekter, som mindsker uligheden og som integrerer og hjælper de svage i samfundet, skal støttes.

Om mig

Jeg er 46 år og bor i Brønderslev sammen med min kone og 3 børn. Jeg er meget glad for sport specielt fodbold og cykling, og så følger jeg vores mindste på 11 år, som er ivrig svømmer. Jeg arbejder som erhvervsrådgiver i Nordea i Aalborg - et spændende job, som har givet mig en bred erfaring i rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder i hele Nordjylland. Derudover har jeg erfaring med bestyrelsesarbejde og arbejde i lignende repræsentantskab.Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.