Fakta

Thisted
Administrationschef i LandboThy, 60 år

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens Aktiviteter
  • Bonus

Hvad er valgets vigtigste emne?

Det er vigtigt at tage ansvar for trygheden, så derfor er TrygFondens mulighed for at donere penge til forskning og til lokale projekter fantastisk. Medlemsdemokrati, bonus og indflydelse på TryghedsGruppens beslutninger er vigtigt.

Stem på mig, og du er med til at tage ansvar for tryghed og sundhed i Region Nordjylland.

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

TryghedsGruppen er hovedaktionær i Tryg og jeg vil arbejde for, at vi fortsat har et danskejet forsikringsselskab. Overskud fra Tryg er med til, at vi gennem TrygFonden kan uddele årligt omkring 600 mio. kr. til almennyttige projekter og til forskning. I Region Nordjylland kan vi uddele omkring 6 mio. kr. årligt, og jeg har været med til at tildele godt 5 mio. kr. til projekter i Thy og på Mors de sidste 6 år. Det er fantastisk at være en del af TrygFonden og jeg vil arbejde for, at vi fortsat kan gøre en forskel ved at støtte lokale ildsjæle, som står bag gode ideer, der øger trygheden lokalt.

Om mig

Jeg er gift med Peter Andersen, og vi har to børn, Mads og Tina. Jeg har arbejdet i LandboThy i mange år, og er meget glad for mit job. Jeg elsker Thy's skønne og barske natur og bruger gerne tid i Nationalpark Thy - gå, cykle og løbe i skoven tæt på Vesterhavet og ved Limfjorden. I 2009 blev jeg første gang valgt til Repræsentantskabet. Det er et spændende job, som jeg er klar til at fortsætte og derved være med til at skaffe penge til lokale projekter i vores område.



Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.