Fakta

Rebild
Ingeniør, senior projektleder, 31 år

Mine interesser er primært:

  • Ejerskabet af Tryg
  • TryghedsGruppens investeringer

Hvad er valgets vigtigste emne?

Det vigtigste emne er selvfølgelig tryghed – og tryghed har mange ansigter. Selv små initiativer kan gøre en stor forskel. De mange gode initiativer, TrygFonden står bag, er kun mulige med de flotte økonomiske resultater, som Tryg har skabt, og de solide investeringer, som TryghedsGruppen har lavet gennem mange år. Et fortsat fokus på de rigtige investeringer og initiativer skal sikre TrygFondens fremtid.

Gennem investeringer skal vi sikre midler til arbejdet med tryghed, dér hvor den er savnet mest!

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

Jeg vil arbejde for, at TryghedsGruppen fortsat skaber flotte resultater gennem investeringer i virksomheder, der skaber tryghed i vores samfund og i vores hverdag. Gerne i selskaber, der kommer i berøring med flest muligt mennesker eller skaber tryghed, hvor den er allermest savnet. Samtidig skal investeringerne være i solide virksomheder. Med de gode økonomiske resultater kan vi fortsat sikre TrygFondens arbejde fremover.

Om mig

Med en baggrund som ingeniør fra Aalborg Universitet, arbejder jeg i dag som projektleder ved Grundfos. Jeg bor i Støvring med min kone og vores børn. Jeg har en stor interesse for investeringer og bruger meget tid på det privat. Det er blandt andet også derfor, at jeg vil bidrage til at bygge videre på de gode resultater, som TryghedsGruppen gennem mange år har skabt.Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.