Fakta

Aalborg
Fællestillidsrepræsentant PostNord, 65 år

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens Aktiviteter
  • Bonus

Hvad er valgets vigtigste emne?

Selv om du måske ikke mener dette valg vedkommer dig, så stands lige op og læs her om, hvorfor det er så vigtigt, at du afgiver din stemme og på den måde er med til at sammensætte repræsentantskabet, da dette kan få betydning for både din økonomi og din tryghed. Jeg ser kontinuitet i TrygFondens arbejde. Borgernære donationer. Og gode forsikringer til de helt rigtige priser (bonus), som valgets vigtigste emner.

"De rigtige forsikringer til den rigtige pris (bonus) - og synligt samfundsansvar/Trygfonden"

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

Hvis jeg bliver valgt - Vil jeg varetage forsikringstagernes interesser, og kæmpe for dem. Et direkte eksempel på dette var, da repræsentantskabet vedtog at udbetale bonus til forsikringstagerne. Hvilket har resulteret i betragtelige bonusudbetalinger til den enkelte forsikringstager. TrygFonden støtter og styrker udsatte og sårbare gruppers tryghed, sundhed og sikkerhed. Jeg ønsker gennem mit arbejde at være med til at sikre, at der især kommer fokus på at understøtte grupper og projekter, der retter sig mod samfundets svageste. Gennem TrygFondens donationer vises borgernært samfundsansvar. Det er et vigtigt arbejde at fortsætte, og her skal de nordjyske interesser også varetages. Jeg kommer til at arbejde for en fortsættelse af, at TrygFondens donationer er borgernære - gør en tydelig forskel i danskernes hverdag.

Om mig

Jeg er postarbejder og bosat i Aalborg. Bestrider flere tillidsposter og er erfaren i at arbejde og få ting gennem i organisationer.Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.