Fakta

Aalborg
Postdoc., 30 år

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens Aktiviteter
  • TryghedsGruppens investeringer

Hvad er valgets vigtigste emne?

TryghedsGruppen skal med sine midler have et øget fokus på projekter, der som investeringer giver afkast fremadrettet, ikke I form af økonomisk gevinst, men med fokus på at skabe mere tryghed. Derfor mener jeg at de præventive indsatser, med alt lige fra røgalarmer til redningskranse på de danske strande, skal styrkes, samt at der skal være fokus på tilbud til børn og unge, for kun på den måde kan vi være med til at sikre tryghed på langt sigt.

Investér i børnene, investér i fremtiden!

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

Jeg vil arbejde for, at TryghedsGruppens midler kommer til at være en investering i fremtiden, støtter op om børn og unge med fokus på sjov, læring og sikkerhed, der gerne skal gå hånd i hånd. Jeg mener desuden at grøn omstilling er en væsentlig del af at sikre tryghed for alle ikke bare i dag, men i mange år fremover. Derfor vil jeg arbejde på at Tryghedsgruppen støtter op om klimabevidste og bæredygtige initiativer, der kan være med til at skubbe tingene i den rigtige retning.

Om mig

Jeg er uddannet civilingeniør og arbejder til dagligt ved Aalborg Universitet hvor jeg forsker i hvordan vi kan bruge bakterier til vores fordel. Jeg er nysgerrig af natur og generelt meget optaget af, hvordan vi kan bruge teknologiske fremskridt til at opnå en bedre, grønnere og mere tryg verden for os alle. Jeg nyder at tilbringe fritiden i naturen, hvor det bliver til lange gåture med kæresten, lidt fiskeri i både søer og Vesterhavet. Derudover er jeg også glad for løb og cykling når tiden og vejret er til det.Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.