Fakta

Aalborg
Projektleder, 50 år

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens Aktiviteter
  • Bonus

Hvad er valgets vigtigste emne?

  • At repræsentere NORDJYSKE medlemmer (= DIG) og få deres ønsker frem i lyset.
  • At sørge for at der fortsat bliver udbetalt BONUS til de ca. 1. mio medlemmer.
  • ÆLDRE OG YNGRE I ALLE NORDJYSKE LANDSDELE skal have gavn af tryghedsskabende projekter. Eksempelvis er jeg selv tilmeldt Hjerteløber app’en – men der skal flere på.
  • At Tryg/TJM fortsat leverer KONKURRENCEDYGTIGE FORSIKRINGER og fortsat har en tiptop kundeservice.
Jeg vil KÆMPE for at HELE Nordjylland får DEL I DE regionale uddelinger på 7 mio. kr.

Hvad vil du arbejde for i repræsentantskabet?

Jeg vil se meget frem til at kunne præge TryghedsGruppens strategi på nærmeste hold, hvor jeg med friske øjne vil bidrage med nye syn på TryghedsGruppens projekter. Det skal selvfølgelig være til gavn for alle medlemmer/forsikringstagere. Selvom jeg har meget fokus på det økonomiske aspekt i hvert tænkelige tilfælde, har jeg også stor fokus på de bløde værdier. Jeg mener selv, at begge områder har stor betydning i repræsentantskabet, da de positive værdier og en god økonomi altid kan afspejles i sidste ende hos hvert enkelt medlems tilfredshed med TryghedsGruppens arbejde. Derudover er det vigtigt for mig at:

  • hjælpe bestyrelse og direktion med at udstikke retninger til strategi.
  • være aktiv deltager med de stillede forslag, så Nordjylland og Danmark får mest ud af tryghedsskabende projekter – også i fremtiden.

Om mig

Jeg har en stor erhvervserfaring, som jeg har opnået gennem ansættelse hos både private og offentlige virksomheder. Dermed har jeg skabt et stort netværk af personer med forskellige professioner. Dette medvirker til, at jeg kan komme med konstruktive bidrag til repræsentantskabet/bestyrelsen.

Jeg sidder pt i repræsentantskabet hos CA a-kasse på 10. år. For yderligere informationer vil jeg henvise til min LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/rasmus-von-arenstorff-92bb783/
Sidder pt i repræsentantskabet hos CA a-kasse på 10. år. Yderligere informationer vil jeg henvise til min LinkedIn profil:https://www.linkedin.com/in/rasmus-von-arenstorff-92bb783/Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.