Valget i Region Nordjylland er slut

Du har indflydelse på trygheden via vores medlemsdemokrati

Er det vigtigt for dig, at der er en hjertestarter på stationen? Vil du gerne have medlemsbonus? Har du en mening om trygheden i din region? Så husk at engagere dig - for som medlem af TryghedsGruppen kan du både stille op og stemme til vores repræsentantskabsvalg!

I efteråret kunne du stille op, og fra den 21. januar til og med den 8. februar kunne du stemme på en af de 20 kandidater ved valget i Region Nordjylland. Se valgresultatet her.

De valgte repræsentanter skal både være med til at beslutte vores strategier, om der skal udbetales medlemsbonus og hvilke tryghedsskabende projekter, der skal støttes lokalt i Region Nordjylland.

Mød kandidaterne til valget

20 kandidater stiller op til valget i Region Nordjylland. Mød dem her.

Se alle kandidaterne

Derfor skal du stemme

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Men vi har også kapitalforvaltning, investeringer i virksomheder, et omfattende medlemsdemokrati og en medlemsbonus. Hvis du stemmer til vores repræsentantskabsvalg, kan du få indflydelse på det hele.


Læs om hvorfor du skal stemme

Få nyheder fra TryghedsGruppen
 og TrygFonden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om TryghedGruppens og TrygFondens aktiviteter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet