Få indflydelse på trygheden

i Region Midtjylland

valg
Nu kan du stille op til valget i Region Midtjylland

Som kunde i Tryg, er du samtidig medlem af TryghedsGruppen. Derfor har du også mulighed for at stemme og stille op til TryghedsGruppens repræsentantskab.

Der skal vælges 16 repræsentanter til TryghedsGruppens øverste myndighed, repræsentantskabet, i starten af 2018.

Fra den 31. oktober til og med den 5. december 2017 har du mulighed for at stille op som kandidat til repræsentantskabsvalget i Region Midtjylland. Du stiller op ved at udfylde en kandidatanmeldelse, og en tilknyttet stillerliste, hvor du skal have mindst 15 medlemmer fra regionen til at skrive under. Du kan læse alle kriterierne for at stille op her.

Omkring 1 mio. danskere er medlem af TryghedsGruppen, og dermed er vi et af de største medlemsbaserede selskaber i Danmark. Repræsentantskabet er vores øverste myndighed og har bl.a. indflydelse på, hvilke projekter TrygFonden skal støtte, og om der skal udbetales bonus til medlemmerne.

Her på siden kan du læse mere om dine demokratiske rettigheder som medlem. Du kan også finde ud af, hvordan du stiller op og får direkte indflydelse på TryghedsGruppen. Du kan også få inspiration til dit valgprogram i vores inspirationskatalog.

Sådan stiller du op

Inspirationskatalog


Som kandidat til TryghedsGruppens repræsentantskab kan du have en helt særlig dagsorden. Men det kan også være, du gerne vil have inspiration til, hvilke temaer du ellers kan være med til at diskutere.


Kig i vores inspirationskatalog

Vi kan blandt andet hjælpe dig med

  • Din profil på vores website
  • Sørge for et foto
  • Guide til din præsentationsvideo 
  • Faktuel korrektur af tekst
  • Generelle gode råd til inspiration


Læs om hvordan vi kan hjælpe
Vi benytter cookies på dette web site. Vi gemmer ingen personlige data. Læs mere.
Accepter cookies