Fakta

Holbæk
Læge, 35 år
Repræsentant siden 2016

Mine interesser er primært:

  • Kapitalforvaltning
  • TrygFondens projekter
  • TryghedsGruppens strategi

Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Som læge har jeg bemærket mange steder hvor TrygFonden virkelig gør en forskel. Jeg har engageret mig i TryghedsGruppen, for at arbejde for at bevare og styrke TrygFondens almennyttige arbejde.

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

TryghedsGruppen skal bidrage til danskernes tryghed igennem alle vores aktiviteter. Vores investeringer skal være langsigtede og bæredygtige. Fornuftige og gennemsigtige forsikringsordninger skal skabe tryghed i hverdagen. TryghedsGruppens midler er opsparet gennem generationer samt ved en børsnotering, denne formue skal forblive på demokratiske hænder og arbejde for almennyttige interesser.

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Vi skal ved dialog og samarbejde lægge en strategi for TryghedsGruppen som sikrer TryghedsGruppens virke til gavn for fremtidige generationer.

 

CV

Født 1984. Uddannet læge 2013. Har arbejdet med både kræftforskning, på skadestue, i almen praksis og på diverse hospitalsafdelinger. Interesserer mig særligt for forebyggelse af livsstilssygdomme og for børns sundhed og trivsel.


Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.