Fakta

København
Bestyrelsesformand, 67 år

Repræsentant siden 1998, bestyrelsesformand siden 2013, næstformand i bestyrelsen fra 2010 til 2013, bestyrelsesformand i Tryg siden 2013

Mine interesser er primært:

  • Ejerskabet af Tryg
  • TrygFondens projekter
  • TryghedsGruppens strategi

Min hjemmeside

www.huno.dk

Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Jeg ønsker at gøre en forskel med mine erfaringer og udvikle Tryg til verdens bedste forsikringsselskab i forsikringstagernes interesse, mens vi sikrer, at den formue vi er betroet, nu og i fremtiden kommer alle medlemmer i både Tryg og Nordea Liv & Pension til gavn, og at TrygFonden skaber mere tryghed for danskerne.

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

Åbenhed, gennemsigtighed og gode ledelsesforhold har jeg arbejdet for i mine 16 år som repræsentant. Det vil jeg fortsætte. TrygFonden skal skabe øget tryghed i danskernes hverdag. Grundlaget for TrygFonden er skabt igennem Trygs kontinuerligt pæne resultater og børsnotering. Tryg skal forblive det mest effektive, kundevenlige og konkurrencedygtige selskab. 

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Med det øverste ansvar, er vi forpligtet til at søge langsigtede, bæredygtige løsninger med bred forankring. Vores arbejde med at sikre en bonus til alle vores medlemmer og en fremtidig bæredygtig struktur for TryghedsGruppen er en historisk vigtig opgave. Vi skal vise vilje til kompromisser for at sikre helheden – og danskernes tryghed.

CV

Jeg bidrager med ledelseserfaring som bestyrelsesmedlem i bl.a. Tryg siden 2012, Haldor Topsøe, Rambøll Group, Terma og Bladt Industries. Som formand for Lundbeckfonden hovedejer af børsnoterede selskaber, udvikling af formuen og donationer. Min baggrund er civiling., HD og Ph.D., 20 år som leder af Hoffmann og i ti år koncernchef i FLSmidth. Adjungeret professor på CBS.Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.