Fakta

Fredensborg
Journalist og forfatter, 65 år

Repræsentant siden 2015

Mine interesser er primært:

  • TrygFondens projekter
  • TryghedsGruppens strategi

Min hjemmeside

www.larso.dk

Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

TrygFonden gør et stort arbejde med støtte til tryghedsskabende projekter og forskning/analyser. Det er vigtigt, at repræsentantskabet består af mennesker, der vil fastholde TrygFonden som en stærk almennyttig kraft og samtidig kan yde et kvalificeret med- og modspil i det konkrete arbejde.

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

TrygFondens arbejde er vigtigere end nogensinde – TrygFondens målinger viser at trygheden krakelerer mange steder i vores samfund. Vi skal finde en sund balance mellem vigtige hensyn. Overskuddet i TryghedsGruppen er i dag så stort, at der både er plads til TrygFonden som stærk almennyttig kraft og bonus til medlemmerne.

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Repræsentantskabet skal sikre, at TryghedsGruppens formue bruges godt og ansvarligt, så det både gavner medlemmerne og sikrer et solidt fundament for TrygFonden. Samtidig skal repræsentantskabet give med- og modspil til det konkrete arbejde i TrygFonden.

CV

Cand.phil. i samfundsfag 1983
Journalist 1984-2007
Forfatter, journalist og kolumnist fra 2007

Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.