Fakta

København
Medlem af Folketinget (S), 56 år

Repræsentant siden 2010

Mine interesser er primært:

  • Ejerskabet af Tryg
  • Medlemskab
  • TryghedsGruppens strategi

Min hjemmeside

www.mettereissmann.dk

Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Jeg vil arbejde for forsikringstagernes interesser, så de har størst mulig tryghed i deres hverdag. Ingen skal snydes, så gennemsigtige priser og ordentlige betingelser er nødvendigt. 

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

Forsikringstagerne skal inddrages mere i beslutningerne, så deres økonomiske interesser og behov for tryghed tilgodeses bedre. Det kræver større åbenhed i beslutningsprocessen, og det vil jeg arbejde for.

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Trygs formue skal komme forsikringstagerne til gavn, og det er vigtig at sikre en solid tilknytning til dem, så vi styrker kundeloyaliteten og samhørigheden omkring TryghedsGruppen, så TrygFondens aktiviteter kan fortsætte i fremtiden. 

CV

Nationalitet: Dansk. Indtrådt i repræsentantskabet: 2010. 
Medlem af Folketinget for socialdemokraterne. Udlændinge- og integrationsordfører. Formand For By- og Boligudvalget. medlem af Rets-, transport-, miljø- og Erhvervsudvalget. Tidl. Medlem af Københavns Borgerrep. Tidl. vært på ”Luksusfælden” på TV3, ansat i Forbrugerrådet og Forbrugerstyrelsen, ekstern lektor i jura på CBS.
Cand.merc.jur 
Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.