Projekter, der skaber sikkerhed, sundhed og trivsel

TrygFonden støtter projekter, der øger trygheden for dig og alle andre i Danmark inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel.

TrygFonden er en aktiv skaber af tryghed i Danmark. Missionen er at bidrage til, at alle i Danmark kan tage ansvar for egen og andres tryghed. TryghedsGruppen har siden 2017 afsat 600 mio. kr. om året til de tryghedsskabende aktiviteter. TrygFonden støtter hvert år over 700 projekter, der gør en forskel både regionalt og landsdækkende. TrygFonden har en overordnet strategi for hver af de tre kerneområder samt en strategi for hver af de 11 underliggende fokusområder. Strategierne, som godkendes af TryghedsGruppens repræsentanter, er fundamentet for alle TrygFondens aktiviteter. Dertil kommer en selvstændig forskningsstrategi. Læs meget mere og se projekterne på TrygFondens hjemmeside.

TrygFonden, kort fortalt

TrygFonden arbejder for at skabe mere tryghed i Danmark. Indsatserne er almennyttige og foregår inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel. Målet er at gøre tryghed håndgribelig, så du selv kan øge trygheden omkring dig.

Nogle af TrygFondens projekter

Vil du være med til at øge trygheden?

I TrygFonden er det muligt for både TryghedsGruppens medlemmer og resten af Danmarks befolkning at engagere sig.

Se hvad du kan gøre

Få nyheder fra TryghedsGruppen
 og TrygFonden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om TryghedGruppens og TrygFondens aktiviteter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet