Vil du være med til at øge trygheden?

valg
Stem til valget i Region Hovedstaden

I TrygFonden er det muligt for både TryghedsGruppens medlemmer og resten af Danmarks befolkning at engagere sig.

Måske har du stemt på en af de kandidater, der hvert år stiller op til TryghedsGruppens repræsentantskab?

Og måske overvejer du, om der er andre måder, hvorpå du kan engagere dig i vores tryghedsskabende arbejde?

Eller måske vil du bare gerne gøre en forskel for trygheden - også uden at være medlem af TryghedsGruppen? 

I TrygFonden er det muligt for både TryghedsGruppens medlemmer og resten af Danmarks befolkning at engagere sig. Nedenfor finder du nogle af de projekter, hvor du kan gøre en forskel.

Bliv en del af TrygFonden Besøgshunde

TrygFonden Besøgshunde er et korps af frivillige hundeejere og deres hunde, som besøger udfordrede og sårbare mennesker på institutioner i Danmark. Det stiller krav til både hund og ejer at være besøgsvenner. Læs mere om arbejdet her og hør vores dyrlæge fortælle om nogle af de ting, som du skal være opmærksom på.


TrygFonden Besøgshunde: Er du klar?

Er hjertestarteren registreret?

Halvdelen af Danmarks hjertestartere er ikke med i Hjertestarter-Netværket. Du kan hjælpe med at få flere registreret, så 1-1-2 kan vise vej til dem. Hjertestarteren skal registreres af den person, som har ansvaret for den. Du kan også printe en opfordring til at registrere hjertestarteren, som du kan tage med til eksempelvis inspektøren i jeres lokale sportshal, lederen af fitnessklubben eller til din arbejdsgiver.

Læs mere om registrering af hjertestartere

Bliv SejlSikkert-ambassadør

SejlSikkert er et samarbejde mellem Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden, der vil nedbringe antallet af drukneulykker og alvorlige hændelser til søs. Lige nu søger vi SejlSikkert-ambassadører, der på frivillig basis vil være med til at sætte fokus på sikkerheden på havet og i havnen.


Læs mere om SejlSikkert-ambassadørerne

Få nyheder fra TryghedsGruppen
 og TrygFonden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om TryghedGruppens og TrygFondens aktiviteter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet