Vi arbejder med 

værdi og tryghed

Vi er et demokratisk ledet selskab og det er vores 70 medlemsvalgte repræsentanter, der overordnet lægger rammerne for vores arbejde. Det er vores otte bestyrelsesmedlemmer som sætter den strategiske retning og vores direktion, der har ansvaret for den daglige udførelse. Og så er vi 40 medarbejdere på Hummeltoftevej, der hver dag arbejder sammen om at skabe værdi og tryghed. Du kan møde os alle sammen her.

Mød vores repræsentanter

Her kan du se og klikke på alle 70 repræsentanter i tilfældig rækkefølge. Hvis du gerne vil se de 70 repræsentanter fordelt på regioner, skal du klikke på linket nedenunder portrætterne.

Mød repræsentanterne fordelt på regioner

Mød formandskabet

Her kan du møde formanden og næstformanden for TryghedsGruppens repræsentantskab. De er valgt af TryghedsGruppens 70 repræsentanter fra hele landet.

Mød bestyrelsen

Vores bestyrelse, der er valgt af repræsentanterne og består af otte repræsentanter, har ansvar for den overordnede ledelse af TryghedsGruppen. Tre af vores otte bestyrelsesmedlemmer sidder tillige i Trygs bestyrelse.

Mød direktionen

Direktionen har ansvaret for den daglige ledelse og for at eksekvere på vores strategier.

Vi arbejder i TryghedsGruppen

Vi tror på, at en organisation er skabt af de mennesker, der står bag den. I TryghedsGruppen gør vi vores bedste for, at vi nu og i fremtiden kan skabe værdi og tryghed i Danmark.