Stil op, og få indflydelse på nordjydernes tryghed

Nu kan du stille op som kandidat til repræsentantskabet i TryghedsGruppen og få indflydelse på trygheden i Nordjylland. Ny digital valgplatform gør det lettere at stille op og at stemme.

Fra i dag er det muligt at få indflydelse på trygheden i Region Nordjylland og på TryghedsGruppens fremtidige udvikling ved at stille op til repræsentantskabet i TryghedsGruppen. For at stille op skal man have base i Nordjylland og være forsikringstager i Tryg og/eller Nordea Liv & Pension.

Jørgen Huno Rasmussen, bestyrelsesformand i TryghedsGruppen, understreger repræsentanternes vigtige rolle.

”Vi er til for at skabe værdi og tryghed i hele Danmark. I år har vi valg i Region Nordjylland, og her får medlemmerne fra regionen mulighed for bl.a. at få indflydelse på, hvordan TrygFonden bedst bruger sine midler til at øge trygheden,” siger han.

Siden der sidst blev afholdt valg i Region Nordjylland for fem år siden, er der gennem TrygFonden uddelt omkring tre mia. kroner til danskernes tryghed. 

Ny engagerende digital platform

Som noget nyt tilbyder TryghedsGruppen i år en online-valgplatform, som for første gang gør det muligt at stemme digitalt. Jørgen Huno Rasmussen ser frem til de nye muligheder, den nye platform giver for kandidater og medlemmer.

”Vores mere end 120.000 medlemmer i Region Nordjylland kan som de første stemme digitalt. Med den nye online-valgplatform håber vi at få et mere levende valg, hvor mange nordjyder benytter muligheden for at stille op og stemme til valget,” siger han.

Interesserede kandidater kan melde deres kandidatur til og med den 3. december 2013. Det sker ved at hente en anmeldelsesblanket og en stillerliste fra valgsitet: www.tryghedsgruppen.dk/valg14. Der skal i alt vælges otte repræsentanter fra Region Nordjylland.

Afstemningen foregår fra den 21. januar 2014 til den 4. februar 2014, og stemmer kan afgives både elektronisk og pr. brev. Alle medlemmer får skriftlig orientering om valget, herunder hvornår og hvordan de kan stemme.

Fakta

Repræsentantskabet er TryghedsGruppens øverste myndighed og består af 70 repræsentanter. Nordjyder, der har en forsikring i Tryg eller Nordea Liv & Pension, er automatisk medlem af TryghedsGruppen og kan derfor stille op.  

For at stille op som kandidat skal man bl.a. opfylde følgende kriterier:

Kandidaten skal være forsikringstager i Tryg eller Nordea Liv & Pension.
Forsikringstageren skal enten bo i Region Nordjylland eller drive erhverv eller eje fast ejendom, der er forsikret i Tryg Forsikring A/S, i denne region.
Kandidaten skal foreslås skriftligt af 25 andre forsikringstagere i Tryg eller Nordea Liv & Pension i Region Nordjylland. Disse kaldes ”stillere”.

Yderligere oplysninger:
Marianne Thomas, pressechef,  24 83 26 63, mt@tryghedsgruppen.dk.

Om TryghedsGruppen 

TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. Vi skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger. Du kan stille op til TryghedsGruppens repræsentantskab, hvis du er forsikringstager i Tryg eller Nordea Liv & Pension.
Læs mere på www.tryghedsgruppen.dk.