Søg støtte

Søg

Nyhed -

Stem nu til valget i en af Danmarks største medlemsdemokratiske virksomheder

Fra i dag den 20. januar til den 3. februar 2015 kan TryghedsGruppens ca. 370.000 medlemmer i Region Hovedstaden få indflydelse på trygheden i regionen ved at stemme på én af de 35 kandidater til repræsentantskabsvalget. For første gang i regionen kan medlemmerne stemme digitalt.


Nu kan 370.000 borgere i Region Hovedstaden få indflydelse på trygheden i Danmark. Fra i dag tirsdag den 20. januar til og med tirsdag den 3. februar kan forsikringstagerne i Tryg og Nordea Liv & Pension stemme på én af de 35 opstillede kandidater til 21 pladser ved valget til repræsentantskabet i TryghedsGruppen i Region Hovedstaden.

Formanden for TryghedsGruppens repræsentantskab, Leila Lindén, håber, at mange medlemmer gør brug af deres stemmeret.

”Det er nu, du skal stemme. Brug din mulighed for at præge vores repræsentantskab og få indflydelse. Vi, der har siddet i repræsentantskabet de seneste fem år, har sat vores klare fingeraftryk. Gennem det  almennyttige arbejde i TrygFonden har vi blandt andet sendt den første akutlægehelikopter i luften og etableret et børneforskningscenter,” siger Leila Lindén.

TryghedsGruppen er digital pionér
Det er første gang, at medlemmerne i Region Hovedstaden får mulighed for at sætte deres kryds digitalt. Sidste år fik 114.000 medlemmer fra Region Nordjylland muligheden for første gang, og to tredjedele af stemmerne var digitale.

”Vi arbejder løbende på at forbedre og udvikle vores medlemsdemokrati. Den nye digitale platform giver medlemmerne i Region Hovedstaden helt nye muligheder for at engagere sig. De kan nemt få viden om de 35 kandidater, og som noget nyt kan medlemmerne nu også stemme digitalt. Den fleksibilitet, håber jeg vil få endnu flere til at stemme og gøre deres indflydelse gældende. Så stem nu!”, opfordrer Leila Lindén.

Ud over at afgive sin stemme digitalt kan medlemmerne også deltage i debatten på TryghedsGruppens hjemmeside og fx skrive direkte til repræsentanter og kandidater. Medlemmerne kan dog også stemme på traditionel vis. Alle stemmeberettigede medlemmer modtager i disse dage et valgbrev fra TryghedsGruppen med nærmere information om, hvordan de kan stemme og en personlig kode, som de skal bruge, når de stemmer digitalt.

De 21 kandidater, der bliver valgt ind, vil indgå i TryghedsGruppens repræsentantskab på i alt 70 personer. Repræsentantskabet er den øverste myndighed i TryghedsGruppen, og kandidaterne vælges for en femårig periode.

Kerneopgaven for repræsentantskabet er at vælge bestyrelsen, beslutte de overordnede strategier for TryghedsGruppen og TrygFonden, godkende størrelsen og temaerne for TrygFondens uddelinger, deltage i lokale uddelinger samt godkende TryghedsGruppens regnskab og vedtægter.

Fakta

  • Medlemmerne i Region Hovedstaden kan stemme fra den 20. januar 2015 til den 3. februar 2015.
  • TryghedsGruppen har ca. 1,2 millioner medlemmer heraf ca. 370.000 i Region Hovedstaden.
  • Medlemmerne er forsikringstagerne i Tryg og/eller Nordea Liv & Pension.
  • Det er første gang, at medlemmerne i Region Hovedstaden kan stemme digitalt, men anden gang at nogle af TryghedsGruppens medlemmer får mulighed for at stemme digitalt. Første gang var sidste år ved valget i Region Nordjylland.
  • Resultatet af valget offentliggøres senest den 9. februar 2015 i nationale medier, i en pressemeddelelse og på TryghedsGruppens hjemmeside.
  • Medlemmerne af repræsentantskabet vælges for en periode på fem år.
  • Repræsentantskabet består i alt af 70 repræsentanter.

TryghedsGruppens annoncer er at finde i nationale og regionale medier i Region Hovedstaden fra den 20. januar og i online-medier fra den 20. januar til den 3. februar 2015.

TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. Vi skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger. Du kan stemme til TryghedsGruppens valg i Region Hovedstaden, hvis du er forsikringstager i Tryg eller Nordea Liv & Pension. Læs mere på www.tryghedsgruppen.dk.