Presseinvitation

Pressen inviteres hermed til pressemøde i umiddelbar forlængelse af det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i TryghedsGruppen mandag den 11. januar 2016.

Pressemødet finder sted kl. 15 i mødelokale Finland på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amagerboulevard 70, 2300 København S.

De 70 medlemsvalgte repræsentanter er indkaldt til et ekstraordinært møde for at afslutte drøftelserne af de udestående punkter, der ikke nåede at blive færdigbehandlet på det seneste repræsentantskabsmøde den 23. oktober 2015.

På dagsordenen er en række punkter om TryghedsGruppens ledelsesforhold, herunder blandt andet aldersgrænser og processer for personvalg til bl.a. TryghedsGruppens bestyrelse.

Forslagene udspringer af en arbejdsgruppe bestående af ni repræsentanter, som har haft i opdrag at gå TryghedsGruppens ledelsesstruktur efter i sømmene i forlængelse af den historiske opdeling af TryghedsGruppen.

Arbejdsgruppen blev nedsat i foråret 2015 og har repræsentantskabets formand som formand. Herudover er der er blandt andet valgt en repræsentant fra hver region.

Til pressemødet kan du møde Jørgen Huno Rasmussen, bestyrelsesformand i TryghedsGruppen, Jens Bigum, formand for repræsentantskabet og for arbejdsgruppen, og Søren Kristiansen, administrerende direktør i TryghedsGruppen.

Af praktiske årsager skal du tilmelde dig pressemødet hos Marianne Thomas, kommunikations- og pressechef i TryghedsGruppen, på 24 83 26 63 eller mt@tryghedsgruppen.dk.