Har du reddet liv uden at vide det?

Hvert år er cirka 1 million danskere med til at redde liv - mange af dem uden at vide det. De er nemlig ikke klar over, at de som kunder i Tryg Forsikring er medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFondens mange projekter, herunder hjertestartere og Kystlivredning

I Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden arbejder vi hver dag - på hver vores måde - for at gøre Danmark mere trygt. I Tryg arbejder vi for, at vores kunder er trygge og hjælper både med at undgå skader og er der, hvis uheldet sker. I TryghedsGruppen arbejder vi for at styrke trygheden gennem et aktivt medlemsdemokrati. Og i TrygFonden arbejder vi for at øge trygheden for alle i Danmark.

Du kan læse mere om hele Tryg-familien herunder.

Mulighed for medlemsbonus

Som medlem af TryghedsGruppen har du mulighed for at få udbetalt bonus. Hvert år i marts beslutter de medlemsvalgte repræsentanter i TryghedsGruppen, om der skal udbetales bonus. Den forventede bonus vil typisk være 5-8 pct. af den samlede årlige pris for de forsikringer, du har hos Tryg.

Læs mere om bonus

Mulighed for indflydelse

Som medlem af TryghedsGruppen har du mulighed for at stille op og stemme til TryghedsGruppens repræsentantskab, når der er valg i den region, hvor du bor, eller hvor din virksomhed har hjemsted. Du kan dermed få indflydelse på TryghedsGruppens og TrygFondens strategi, og om der skal udbetales bonus.

Læs mere om vores medlemsdemokrati

TrygFondens almennyttige arbejde

TrygFonden arbejder for, at alle i Danmark kan tage ansvar for egen og andres tryghed ved at forebygge ulykker, styrke sundheden og fremme trivslen. TrygFonden driver og støtter hvert år hundredevis af projekter over hele landet som for eksempel hjertestart, kystlivredning og krammebamser.

Læs om TrygFonden arbejde

Hvordan bliver jeg en del af det?

Når du er kunde i Tryg, er du også medlem af TryghedsGruppen og er igennem medlemsdemokratiet med til at påvirke vores arbejde. Vil du vide mere?

Besøg Trygs hjemmeside

Få nyheder fra TryghedsGruppen
 og TrygFonden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om TryghedGruppens og TrygFondens aktiviteter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Vi benytter cookies på dette web site. Læs mere.
Accepter cookies