Projekter, der skaber sikkerhed, sundhed og trivsel

TrygFonden støtter projekter, der øger trygheden for dig og alle andre i Danmark inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel.

TrygFonden er en aktiv skaber af tryghed i Danmark. Missionen er at bidrage til, at alle i Danmark kan tage ansvar for egen og andres tryghed. TryghedsGruppen har de seneste år afsat 550 millioner kroner om året til de tryghedsskabende aktiviteter. TrygFonden støtter hvert år cirka 800 projekter, der gør en forskel både regionalt og landsdækkende. TrygFonden har en overordnet strategi for hver af de tre kerneområder samt en strategi for hver af de 11 underliggende fokusområder. Strategierne, som godkendes af TryghedsGruppens repræsentanter, er fundamentet for alle TrygFondens aktiviteter. Dertil kommer en selvstændig forskningsstrategi. Læs meget mere og se projekterne på TrygFondens hjemmeside.

TrygFonden, kort fortalt

TrygFonden arbejder for at skabe mere tryghed i Danmark. Indsatserne er almennyttige og foregår inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel. Målet er at gøre tryghed håndgribelig, så du selv kan øge trygheden omkring dig.

Nogle af TrygFondens projekter

TrygFonden på sociale medier

Vi benytter cookies på dette web site. Vi gemmer ingen personlige data. Læs mere.
Accepter cookies